Medie: Ex-Bayernstjerne stopper i MLS – på vej til Saudi Arabien

Mange store navne er skiftet til Saudi Arabiens fodboldklubber den senere tid, og nu kan en ny, tidligere topspiller været på vej til det mellemøstlige land.

Oct 14, 2023; Carson, California, USA; Los Angeles Galaxy forward Douglas Costa (10) is congratulated by teammates after his first half goal against the Real Salt Lake at Dignity Health Sports Park. Mandatory Credit: Kiyoshi Mio-USA TODAY Sports
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sadio Mané, Cristiano Ronaldo, Neymar.

Listen af store spillere, der er skiftet til Saudi Pro League de senere år, er lang, men den er ikke færdig med at vokse.

Hvert fald melder den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano, at en ny transfer er under opsejling. Denne gang er det en tidligere offensivspiller i Juventus- og Bayern München, der rygtes til ørkenstaten.

For den 33-årige Douglas Costa har valgt ikke at forlænge sin kontrakt med MLS-klubben LA Galaxy, hvor hans kontrakt udløber ved årsskiftet, og her melder Romano, at Costas kurs er sat mod Saudi Arabien.

Romano melder desuden at Costa i løbet af de kommende uger, vil rejse til landet for at undersøge sine muligheder for et skifte til Saudi Pro League.

Costa skiftede til LA Galaxy i sommeren 2022.

Medie: Jesse Lingard nærmer sig skifte til saudiarabisk ‘Liverpool-lejr’

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P