Champions League

Målløs FCK-profil efter endnu en hård skæbne: Alle vores præstationer har været til point

Lukas Lerager var nærmest tom for ord, da Viaplay fangede ham efter det gigantiske drama mod Manchester United, der igen endte med en bitter slutning.

FC Copenhagen's Danish midfielder #12 Lukas Lerager reacts after missing to score during the UEFA Champions League Group A football match between Manchester United and FC Copenhagen at Old Trafford, in Manchester, north-west England, on October 24, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Endnu et sindssygt drama.

F.C. København har nu været garant for tre højdramatiske Champions League-opgør i Gruppe A, efter man tirsdag aften var en del af endnu en vild afslutning mod Manchester United.

Desværre for de danske mestre har narrativet for de tre vilde opgør i alle tilfælde været, at FCK har stået som Sorte Per efter slutfløjtet.

I hvert fald står Neestrups tropper kun med et enkelt point efter ellers flotte præstationer – og det mener en skuffet Lukas Lerager også er for lidt.

– Det er hårdt, det er det sgu, indleder en næsten målløs Lerager til Viaplay og fortsætter:

– Det er irriterende, for alle vores præstationer har været til point, og vi står kun med et og er sidst i gruppen. Vi er nødt til at kigge på det og så tage det gode med, til når vi møder dem hjemme.

Mål og Highlights: Vanvittigt drama! FCK brænder straffe i tillægstiden og taber til Manchester United

Som Lerager også påpeger, betyder aftenens nederlag, at FCK nu skraber bunden i Gruppe A med blot et enkelt point.

Lerager og co. får mulighed for revanche, når De Røde Djævle gæster Parken 8. november.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P