Mål og Highlights: Vanvittigt drama! FCK brænder straffe i tillægstiden og taber til Manchester United

F.C. København skal forsøge at skabe overraskelsen, når de tørner sammen med Manchester United på Old Trafford i Champions League. Se mål og highlights her.

Manchester United tager imod F.C. København.

Det endte med et drama af en anden verden for F.C. København på Old Trafford, da man bød Manchester United op til dans og missede muligheden for et uafgjort resultat i allersidste minut.

Jacob Neestrup havde ellers sat sit hold flot op, og i første halvleg var man minimum lige så gode som Manchester United på Old Traffords græstæppe.

Harry Maguire lignede dog en Manchester United-helt med sin scoring til 1-0 efter 72 minutters spil, men det skulle vise sig at blive holdets ellers udskældte keeper, Andre Onana, der skulle stjæle overskrifterne.

I tillægstiden tildeltes FCK således et straffespark, som Jordan Larsson ikke formåede at sætte forbi keeperen. Dermed degraderes FCK på bitterste vis til sidstepladsen i gruppen, mens Manchester United tager sine første point.