3F Superligaen

Talentchef i brødrene Højlunds barndomsklub udpeger: Han er min favorit

Manchester United og F.C. København tørner sammen tirsdag aften, og her kan storebror Rasmus Højlund stå overfor sine to brødre Emil og Oscar. Op til kampen udpeger træner fra barndomsklubben sin favoritspiller af de tre Højlund'er.

Rasmus Højlund møder sine brødre tirsdag aften
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Fodboldhistorien har budt på mange store brødrepar, men der findes ikke mange brødretrioer.

En brødretrio kan dog være i spil til tirsdagens Champions Leauge-kamp mellem Manchester United og F.C. København, hvor Rasmus, Oscar og Emil Højlund kan komme på banen.

Storebror Rasmus er 20 år og spiller i Manchester United, og det 18-årige tvillingepar Oscar og Emil spiller i F.C. København, og op til tirsdagens kamp fortæller talentchefen i barndomsklubben om brødretrioen.

– De mange mennesker, som har mødt alle tre, synes at de to yngste brødre er mindst ligeså talentfulde som Rasmus (Højlund, red.), udtaler Christian Mouroux til Manchester Evening News.

Rasmus Højlund og Emil Højlund er begge angribere, hvor Oscar Højlund gør sig på midtbanen, og allerede i barndomsklubben skilte de tre brødre sig ud.

– Alle tre brødre var meget fremtrædende sammenlignet med gennemsnittet, men de to yngste brødre var, sammenlignet med Rasmus i den samme alder, foran ham, fortæller Mouroux.

Var bagud mod Vejle: FCK vendte kampen og vandt i Parken

– For mig, hvis du snakker om ‘rent talent’, så vil jeg gå så langt og sige, at måske har lillebrødrene en lille konkurrencefordel der.

– Min egen favorit er Oscar. Emil er mere elegant (..), hvor Oscar er mere en bulldog. Han er en fighter, en vinder som tackler og udviser mod, slutter talentchef Christian Mouroux.

Rasmus Højlund og Oscar Højlund forventes i trupperne til tirsdagens kamp, mens Emil Højlund kan være i spil til kampen, men er foreløbigt tørnet ud for FCKs Youth League-mandskab i denne sæson.

Kampen mellem Manchester United og F.C. København spilles tirsdag aften klokken 21.

Mål og Highlights: Langskudsdrøn sikrer Manchester United vigtig sejr over Sheffield United

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P