Europæisk Fodbold

Pierre Bengtsson med kontraktudløb: Holder alle døre åbne

Den tidligere mangeårige F.C. København-profil spiller ikke meget i Djurgården, men alligevel vil han gerne fortsætte.

Pierre Bengtsson fortsætter gerne.
Foto: Stefan Jerrevång/TT/Ritzau Scanpix

45 minutters spilletid fordel på i alt tre kampe.

Pierre Bengtsson har haft mere end langt til fast spilletid i Djurgården denne sæson, hvor han blot har spillet tre af sæsonens 27 kampe.

Med kontraktudløb ved nytår lugter det derfor af et snarligt farvel til den 35-årige tidligere FCK’er, men selv vil han gerne blive i Stockholm-klubben.

– Jeg holder alle døre åbne, og jeg evaluerer situationen efter sæsonen. Jeg føler, at min krop er stærk og at jeg holder et højt niveau, så det føles for tidligt at stoppe med at spille, siger Bengtsson til Fotbolldirekt.

Djurgården har i alt fire spillere til positionen på venstreback, hvor særligt Elias Andersson har sat sig på spilletiden.

Søndag gjorde Bengtsson comeback i overtiden i det målløse Stockholm-derby mod Hammarby, efter han har siddet ude med en skade siden midt i juli.

Officielt: Bengtsson er fortid i FCK

– Det var rart at komme på banen igen. Derbyet var sjovt. En flot scene. Det var bare en skam, at vi ikke fik scoret, lyder det fra Bengtsson, som gerne forlænger i Djurgården.

– Jeg er nødt til at være realistisk. Djurgården har mange spillere på positionen (som venstreback, red.), så det er klart, at det bliver vanskeligt, siger Bengtsson.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

35-årige Pierre Bengtsson har spillet i Djurgården siden januar 2022. Han startede karrieren i en anden af de tre store Stockholmklubber, nemlig AIK, inden turen i 2009 gik til Danmark og FC Nordsjælland.

Siden har den tidligere svenske landsholdsspiller repræsenteret klubber som F.C. København, Mainz, Bastia og Vejle. I F.C. København blev det til i alt 284 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P