3F Superligaen

Jesper Sørensen efter 2-2 i Randers: Viser vi har noget comeback-styrke

På trods af, at Brøndby IF missede førstepladsen i Superligaen søndag aften, så var klubbens cheftræner, Jesper Sørensen, tilfreds med flere elementer i kampen.

Jesper Sørensen under Brøndby IF's kamp imod Randers FC i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Brøndby IF fik tilkæmpede sig et enkelt point søndag, da vestegnsklubben spillede 2-2 med Randers FC på udebane.

De tabte to point betød blandt andet, at Brøndby ikke generobrede førstepladsen fra F.C. København, men derimod må tage sig til takke med en delt andenplads i Superligaen.

Selvom det formentlig vil ærgre mange Brøndby-fans, at klubben ikke kunne skubbe rivalerne fra København væk fra Superligaens førerposition, så er der ifølge klubbens cheftræner, Jesper Sørensen, positive ting fra kampen.

Brøndby-træneren påpegede nemlig efter kampen, at holdet viste styrke, men blot manglede det sidste for at sikre sig alle tre point i Randers.

– Det der fylder for mig er, at vi ser et hold, der har noget comeback-styrke, hvor vi i en fornuftig anden halvleg ikke giver så meget væk, kommer bagud, og hvor vi ikke kan tage de chancer, vi skal, for at komme foran i anden halvleg.

– Vi laver nogle store fejl, der bringer os i nogle problemer, og dem formår vi at rette op på. Ikke på en måde, så vi vinder kampen, men godt nok til at vi alligevel trykker på for at se, om det ikke kan være os, der løber med de tre point, siger Jesper Sørensen til Brøndby TV.

Brøndby IF’s næste kamp i Superligaen er søndag den 29. oktober, når holdet fra Vestegnen hjemme på Brøndby Stadion tager imod FC Nordsjælland, der netop deler andenpladsen i Superligaen med Jesper Sørensens mandskab.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P