LaLiga

Far til Barca-talent efter drømmedebut: Hele familien græd

17-årige Marc Guiu blev skiftet ind søndag aften for mægtige Barcelona, og 33 sekunder senere havde stortalentet afgjort kampen mod Athletic Club. Familien Guiu var på stadion, og tårerne flød, fortæller faderen.

Marc Guiu blev den store helt i Barcelona
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix

Enhver fodboldspillers drømmedebut.

Så kort kan 17-årige Marc Guius indhop søndag aften opsummeres, hvor stortalentet scorede kampens eneste mål under et minut efter sit indhop.

Det var første mål i første kamp, og Barcelona fik tre vigtige point over Athletic i LaLiga. Og det var en berørt far til Marc Guius, der efterfølgende udtalte sig til den spanske avis Sport.

– Jeg er den gladest mand på stadion. End ikke i vores vildeste drømme, havde vi forventet det. En debut som denne er en drømmedebut for enhver spiller, fortalte faderen Manel Guiu til Sport.

Både far, mor og søster var tilstede på Camp Nou, og kunne altså se det unge familiemedlem score i det 80. minut. Og tårerne flød hos familien efter det 17-årige præstation.

– Både hans mor, søster og jeg har grædt, og derhjemme er jeg sikkert på, at de også har grædt. Han har lagt en stor indsats i elleve sæsoner med hårdt arbejde, fortalte Manel Guiu.

Barcelona spiller næste gang onsdag den 25. oktober klokken 18:45 på hjemmebane mod Shakhtar Donetsk.

Nyt stjernefrø? – Brugte 33 sekunder i debuten på at bringe Barca i front mod Athletic Club

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P