Dolberg føler sig snydt for straffespark: Umuligt at blive stående

RSC Anderlecht og Kasper Dolberg var foran med to mål ved pausen, men endte med at tabe arvefjendeopgøret mod Standard Liege. Efter kampen følte Dolberg sig snydt for vitalt straffespark.

Dolberg føler sig snydt for straffespark

Kasper Dolberg scorede sit sjette sæsonmål, da han og RSC Anderlecht satte en 0-2 føring over styr mod arvefjenden fra Standard Liege søndag aften.

På ni fatale minutter i starten af anden halvleg indkasserede Anderlecht tre mål, og derfor var Dolberg og co. tvunget til at gå i offensiven mod kampens slutning.

Efter 73 minutter blev den blonde dansker revet omkuld af Liege-forsvareren Zinho Vanheusden i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs. Men der burde fløjtes straffespark, mente danskeren efterfølgende.

– Efter min mening, ja. Jeg ved, at der er mange kampe-i-kampen, som denne, men her tager han virkelig fat i mig med begge arme, fortalte danskeren efter kampen til La Dernière Heure.

Den sindige jyde udtaler sig sjældent med versaler, men danskeren forstod ikke, at han ikke blev tildelt et vitalt straffespark.

– Det var umuligt at blive stående. Det var underligt ikke at få straffespark, sluttede Kasper Dolberg.

Anderlecht med cheftræner Brian Riemer i spidsen har foruden Dolberg Anders Drejer, Kasper Schmeichel og Thomas Delaney i truppen.