Ustoppelige O’Riley: Se ham flugte Celtic i front

Matt O'Riley er kommet flyvende ud til denne sæson, og han har ikke umiddelbart tænkt sig at stoppe.

Matt O'Riley har scoret et flot mål for Celtic.

Matt O’Riley bliver ved.

Den 22-årige midtbanespiller havde forud for søndagens kamp mellem Celtic og Hearts noteret sig for fem mål og to assists i otte kampe i den hjemlige skotske liga.

Allerede i opgørets fjerde minut af kampen mod Hearts kunne han så notere sig for endnu et mål.

Her sendte Luis Palma en høj bold i dybden, som Matt O’Riley fik løbet op og flugtet i mål, inden den ramte jorden. Flot veludført af både målscoreren og assistmageren.

Celtic har sidenhen fået fordbolet føringen, og stillingen er derfor 0-2 til Matt O’Riley og co. ved pausen.

Celtic var inden søndagens kamp ubesejret i den hjemlige liga, mens det i Champions League er blevet til to nederlag i to kampe, hvor Matt O’Riley i øvrigt har noteret sig for en assist.

Han har fortsat sin debut til gode for det danske A-landshold.