Premier League

Tidligere Tottenham-angriber: Denne klub skal købe Højbjerg

Pierre-Emile Højbjerg har ikke fået meget spilletid for Tottenham i år og kan derfor være på vej væk. Fernando Llorente har en klar holdning til hvor.

Pierre-Emile Højbjerg kan starte inde for Tottenham
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Køb ham!

I denne sæson er det ikke blevet til så meget som én startplads for danskeren i Premier League, og derfor kan han være på vej væk allerede denne vinter.

Fernando Llorente, der har en fortid i Tottenham, er ikke i tvivl om, hvor Pierre-Emile Højbjerg bør forsætte karrieren, hvis han vælger at skifte væk fra London.

Den spanske angriber, der havde sin storhedstid i Athletic Bilbao, men også gjorde sig i både Tottenham og Juventus, mener nemlig at Højbjerg skal dele endnu en klub med Llorente.

Han har ifølge La Gazzetta dello Sport udtalt sig, at den danske midtbaneslider bør være Juventus’ førsteprioritet på midtbanen.

– Valget står mellem Pierre-Emile Højbjerg, Lazar Samardzic og Rodrigo De Paul?

– Så ville jeg tage Højbjerg. Jeg stod over for ham i Premier League, og han er en rigtig leder på banen. Han er lige, hvad Juventus har brug for, siger Llorente til La Gazzetta dello Sport.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 28-årige landsholdsspiller har kontrakt med Tottenham frem til sommeren 2025 og har ifølge Transfermarkt.com en værdi på 32 millioner euro – svarende til 240 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P