3F Superligaen

Randers-chef løfter sløret: Sådan får vi point mod Brøndby

Randers FC møder søndag eftermiddag klokken 16 Brøndby IF på hjemmebanen i Randers. Og der venter randrusianerne en svær kamp, men cheftræner Rasmus Bertelsen har planen klar.

Rasmus Bertelsen og Randers FC
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Randers FC startede sæsonen svingende, men har ikke tabt de sidste fire kampe.

Og spørger man cheftræner Rasmus Bertelsen, så skal den stime forlænges søndag, når superligatopholdet Brøndby IF slår vejen forbi Kronjylland.

Bertelsen er manden med planen i Randers, og forud for kampen løfter den 39-årige cheftræner lidt af sløret for, hvordan Randers FC får point mod Brøndby.

– Det bliver lidt en tålmodigshedskamp, om ikke at åbne kampen for meget op og give dem omstillinger. Jeg synes ikke, de skaber vildt mange chancer, heller ikke i åbent spil. De har rykket sig, men det er ikke der, de er allerbedst, fortæller Bertelsen til Campo.dk

– Så hvis man kan spille en lukket kamp, hvor tingene er nogenlunde under kontrol, så tror jeg, vi har en chance for at spille med.

Randers-profil fik debut på U21-landsholdet: Det var sgu fedt!

Rasmus Bertelsen og Randers FC tabte i starten af september til Brøndby med 3-1 på udebane, og cheftræneren har da også respekt for søndagens modstandere, der kan spille sig på førstepladsen med en sejr.

– De er gode, Brøndby. De fører Superligaen, har vundet mange kampe og har et udtryk, hvor de er rigtig svære at skabe chancer i mod. Jeg synes, det er der, de er allerstærkest, med deres trebackkæde og to solide wingbacks, slutter Rasmus Bertelsen.

Kampen mellem Randers FC og Brøndby IF fløjtes i gang klokken 18:00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Interview: Tobias Thomasen

Få overblikket over weekendens kampe i tv her.

| Cepheus Park Randers | 22 okt 202318.00
Randers FC
Randers FC
v u u v u
2 : 2
Slut
Brøndby IF
Brøndby IF
v t v v v
L. Coulibaly
34′
S. Odey
59′
Josip Radošević
31′
Marko Divković
81′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′
Brøndby-profil tilbage mod Randers FC: Føler mig på toppen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P