Philadelphia falmede efter bizar Uhre-assist

Mikael Uhre gav alt, hvad han havde for at hjælpe Philadelphia i front, men det var ikke nok til at slå New England Revolution.

Mikael Uhre assisterede i MLS.

Mikael Uhre leverede natten til lørdag et skørt oplæg i MLS.

Her var hans klub Philadelphia Union taget til Boston for at spille mod New England Revolution, hvor holdet tabte 2-1.

Danskeren var ellers med til at bringe Union foran. Efter 16 minutter ramlede han sammen med Revolution-målmanden på kanten af feltet, og efterfølgende fik han på en eller anden måde skovlet bolden bagud til holdkammeraten Julian Carranza.

Argentineren væltede også i sammenstødet, men fik liggende sparket bolden ind til 1-0.

Føringen holdt dog kun til det 25. minut, hvor hjemmeholdets Gustavo Bou udlignede på et straffespark.

Med tre minutter til pause gik det så helt galt for gæsterne, da Bou også fik bragt New England foran 2-1.

Philadephia havde intet modsvar til dette og måtte derfor tage hjem med et nederlag i kufferten.