Mål og Highlights: Tobias Bech sikrede AGF tiltrængt sejr

Begge hold kæmper for en plads i top seks, hvorfor søndagens kamp i Lyngby også er vigtig for begge mandskaber.

Tobias Bech bringer AGF foran mod Lyngby.
Superligakampen mellem Lyngby Boldklub og AGF på Lyngby Stadion i Lyngby søndag den 22. oktober 2023

AGF havde inden søndagens opgør været i rigtig dårlig form, hvor det ikke var blevet til en sejr i de seneste fem kampe. Faktisk var sidste sejr netop mod dagens modstander fra Lyngby i slutningen af august.

Trods en første halvleg, hvor der ikke skete meget, kom AGF alligevel i front 10 minutter inden pausen, da et indlæg fandt en fri Tobias Bech, der headede jyderne i front. Kort efter pausen var selvsamme Bech i målscorerens rolle igen, da han gjorde det til 2-0.

I resten af kampen var det begrænset med chancer, og Lyngby kunne ikke finde en opskrift på mål. Derfor blev til en sejr til AGF, der fik den første sejr i seks forsøg, og dermed spillede sig op på en sjetteplads.