Serie A

AC Milans 10 mand kunne ikke stå imod overfor Juventus

Juventus sejrede søndag aften over AC Milan på San Siro, og er dermed nu lige i hælene de to Milano-klubber i Serie A.

Juventus og AC Milan krydsede søndag klinger i Serie A.

Der var dømt topbrag på San Siro søndag aften.

Her tog AC Milan imod Juventus. Det var samtidig et møde mellem nummer to og nummer tre i Serie A.

Her blev det gæsterne fra Juventus, der løb afsted med en kneben 0-1-sejr.

Efter 40 minutters fodbold blev AC Milan reduceret til 10 mand, da Malick Thiaw modtog et rødt kort.

Hjemmeholdet formåede at holde nullet frem til pausen, men med en mand i undertal var der udsigt til en udfordrende opgave i anden halvleg.

Efter lidt mere end en times spil, gik den ikke længere for AC Milan.

Her fik Manuel Locatelli bragt Juventus på sejrskurs, da han gjorde det til 0-1 i det 63. minut.

Milano-klubben formåede aldrig at komme på måltavlen, og da gæsterne fra Torino heller ikke fik netmaskerne til at blafre igen, blev Locatelli opgørets eneste målscorer.

AC Milan-profil om VAR: Eliminer det

Med sejren og de tre point indtager Juventus fortsat tredjepladsen i Serie A.

Her er man nu blot et enkelt point efter AC Milan på andenpladsen, mens Inter indtager førstepladsen med et forspring på to point ned til Juventus.