Pochettino medgiver: Målmandsfejl satte gang i Arsenal

Chelseas målmand Robert Sanchez kostede en scoring i lørdagens kamp mod Arsenal, og målmanden kunne have gjort det bedre, lyder det fra manager Mauricio Pochettino efter kampen.

Sanchez kostede sejren for Chelsea

Stadionuret var rundet 77 minutter, og Chelsea førte 2-0 over Arsenal, da Chelsea-keeper Robert Sánchez koksede.

Den spanske målmand stod placeret i siden af feltet og ville aflevere til en Chelsea-mand, men bolden endte i stedet hos Arsenals Declan Rice, som klappede kuglen ind i det tomme mål.

Reduceringen gav gæsterne blod på tanden, og få minutter før tid kunne Arsenals Leandro Trossard score til kampens resultat 2-2.

Robert Sánchez var den åbenlyse skurk for Chelsea, og hans store fejl var da også udslagsgivende, lød det fra Chelseas manager efter kampen.

– Målet gav troen til Arsenal. Vi kan måske læse situationen, tempoet og timingen bedre, udtalte Mauricio Pochettino ifølge engelske The Standard.

– Vi kan tage godt tage nogle chancer i det 77. minut, fordi det er vores filosofi, men måske der var en anden spilmulighed, man kunne tage.

Chelseas manager er dog glad for sin 25-årige målmand, og manageren gav også en update på Robert Sánchez efter kampen.

– Vi er så glade for ham. Selvfølgelig er han skuffet og vred over hans beslutning, men den slags fejl sker i fodbold, slutter Mauricio Pochettino.

Tre point havde ellers lunet for Pochettino og Chelsea, som aktuelt ligger nummer i Premier League med 12 point – hele ni point efter Arsenal på rækkens andenplads.