3F Superligaen

Brøndby-back døjede med overbelastning – nu melder han sig klar til kamp igen

Landsholdspausen faldt på det rette tidspunkt for Brøndby IF's Sean Klaiber, der har brugt tiden på at komme sig efter en overbelastning.

Sean Klaiber har brugt landsholdspausen til at komme sig over en mindre overbelastning, og han er nu klar igen for Brøndby IF.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Sean Klaiber har gjort sit indtog i Brøndby IF.

Her er han blevet fast mand på højre back, efter han kort før lukketid i sommerens transfervindue blev hentet til Vestegnen fra hollandske FC Utrecht.

I den seneste kamp mod Viborg FF blev han skiftet ud efter en times spil, da han i opgøret kæmpede med det, som han selv beskriver som “en mindre overbelastning”.

Derfor faldt den nu overståede landsholdspause også på et godt tidspunkt for den 29-årige back, og han melder sig nu klar til kamp igen.

– Jeg har selv brugt noget af denne pause til at restituere efter en mindre overbelastning, og på den måde faldt pausen på et godt tidspunkt for mig. Jeg føler mig på toppen igen, og jeg træner fuldt med, så der er ingen problemer i forhold til kampen på søndag. 

– Vi har haft tid til at arbejde videre på den måde, vi gerne vil spille på. Vi arbejder på vores opbygning af spillet, vores positionering i forsvaret, og vi glæder os alle sammen til at komme på banen igen i Superligaen, fortæller Sean Klaiber til Brøndby IF’s egen hjemmeside.

Brøndby gik ind til landsholdspausen som Superligaens nummer ét, men blev fredag aften overhalet af Silkeborg IF, der vandt ude mod Hvidovre IF.

Sean Klaiber og co. kan dog spille sig tilbage som superligaens tophold søndag klokken 18.00, hvor Randers FC venter ude.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P