Var bagud mod Vejle: FCK vendte kampen og vandt i Parken

På papiret lignede det en let kamp for F.C. København, da Vejle Boldklub slog vejen forbi Parken, men det blev alt andet end let for københavnerne.

FCK vandt i PArken mod Vejle

De færreste havde nok forestillet sig, at Vejle skulle have noget med fra Parken tidligt lørdag aften.

Ikke destomindre bød Superligaens 11. plads københavnerne flot op til dans, og gæsterne havde blandet andet et forsøg på stolpen i første halvleg, men det stod 0-0 ved pausen.

Efter 65 minutter gik der et sus igennem Parken, da en af Vejles bedste, angriberen German Onugkha, bragte Vejle foran 0-1 efter 65 minutter. Og så havde FCK ellers travlt.

Vejle stillede sig ned for at forsvare den hjem, og det lokkede FCK’erne længere frem. Derfor var der også masser af plads den anden vej, og German Onugkha havde flere nærgående forsøg.

Men det blev FCKs Elias Achouri, der fik nettet til at blafre næste gang, da tuneseren afsluttede et flot FCK-angreb, og så var der balance på måltavlen.

Stillingen holdte i lidt over 10 minutter for efter 82 minutter dukkede Mohamed Elyounoussi op i det lille felt og satte pandebrasken på et skarpt Christian Sørensen indlæg.

Det blev kampens sidste scoring, og dermed vandt FCK en fortjent, men hårdttilkæmpet sejr mod Vejle Boldklub, der bød hovedstadsholdet flot op til dans.

FCK-profil ser frem til travl periode: Det bliver fedt!