Premier League

Spurs-boss om ledig midtbaneplads: Højbjerg er en naturlig afløser

Pierre-Emile Højbjerg har ikke startet på banen for Tottenham Hotspur siden ankomsten af Yves Bissouma. Men malieren er ude med karantæne mod Fulham, og Ange Costeglou kalder Højbjerg den oplagte afløser.

Ange Postecoglou nyder stor succes i Tottenham og modtager roser fra James Maddison
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Pierre-Emile Højbjerg var blandt de første på Spurs-holdkortet under Antonio Conte i sidste sæson.

Meget vand er dog løbet gennem åen for Spurs. Conte er fortid, og den nye mand ved roret hedder Ange Postecoglou, og med ham er der for alvor kommet vind i sejlene.

Klubben har vundet seks ud af otte kampe, og fører aktuelt Premier League, men det ikke været med Højbjerg i en fremtræden rolle. Kun 125 minutter er det blevet til i sæsonens første otte kampe, og danskeren er endnu ikke startet på banen.

Men det ser ud til at ændre sig nu.

For Yves Bissouma han overtaget Højbjergs plads, men malieren sidder ude med karantæne i mandagens kamp mod Fulham.

Og Spurs’ manager har en fidus til Højbjerg som afløser.

– Vi har nogle forskellige muligheder, og det er klart, Pierre-Emile Højbjerg er en naturlig afløser, fortæller den australske manager på pressemøde ifølge LondonFootball.

– Han (Højbjerg, red.) har trænet virkelig hårdt. Selvfølgelig havde han nok troet på mere spilletid, fordi han er har været en konstant i de sidste to-tre år.

Højbjerg har måtte indfinde sig på bænken i sæsonens otte kampe, men er blevet skiftet ind i syv af dem. Og

– Når han kommer ind for os, har han gjort det virkelig godt. For mig er han den logiske afløser at sætte ind (for Bissouma, red.), men vi har et par træningspas endnu, slutter Ange Postecoglou.

Tottenham – med eller uden Pierre-Emile Højbjerg i startopstillingen – møder Fulham på hjemmebane mandag aften klokken 21.

Spurs-manager: Højbjerg kommer til at spille meget mere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P