3F Superligaen

Officielt: Serie A-klub handler ind i FC Nordsjælland

Serie A-klubben Lecce præsenterer fredag aften endnu en dansker i truppen, som klubben har hentet ind fra FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland Logo

Det er ikke den første dansker, Serie A-klubben Lecce har hentet til Italien.

Først havde klubben rigtig stor succes med Morten Hjulmand, som denne sommer skiftede Lecce ud med den portugisiske storklub Sporting, hvor succesen ser ud til at fortsætte.

Senest er det dog været et talent fra FC Nordsjælland, der er braget igennem på klubbens førstehold. Den tidligere FCN-venstreback Patrick Dorgu har således taget alle med storm i denne sæson, og meldes lige nu at have bejlere i flere af de helt store europæiske klubber, som forventes at betale et trecifret millionbeløb for den 18-årige dansker.

Og så til det seneste skud på stammen. Lecce kan nemlig fredag aften fortælle, at man har hentet endnu et dansk talent til klubben fra FC Nordsjælland. Det oplyses på klubbens hjemmeside.

Her fremgår det, at man er nået til enighed om at hente FC Nordsjællands U19-spiller Frederik Kongslev til klubben.

Den 17-årige Frederik Kongslev gør sig – ligesom Patrick Dorgu – primært på venstrebacken, men har også evner længere fremme ad banens venstreflanke.

Det oplyses, at parterne er blevet enige om en aftale, der i første omgang betyder, at Kongslev vil tørne ud på klubbens Primavera-trup, hvor han allerede vil være disponibel til weekendens kamp mod Frosinone.

Foruden Patrick Dorgu og nu også Frederik Kongslev, så spiller også danske Jeppe Corfitzen i Lecce. Også han er nu kommet ind omkring klubbens førstehold, hvor han i denne sæson har fået debut i Serie A.

FC Nordsjælland bekræfter: Offensivprofil langtidsskadet med brækket fod

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P