Serie A

Medie: Serie A-klub vil sælge dansk stortalent – kræver trecifret millionbeløb

Den italienske Serie A-klub Lecce har nu angiveligt tænkt sig at sælge sit danske stortalent, men det kommer ikke til at ske for småpenge.

Lecce vil sælge Patrick Dorgu for 150 millioner kroner
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Patrick Dorgu er efterhånden et rimeligt velkendt navn rundt om i de europæiske storklubber.

Interessen for den unge dansker virker i hvert fald til i høj grad at være til stede i fodbold-europa, hvor en storklub som Liverpool kan nævnes som en af bejlerne.

Den traditionsrige Premier League klub har således ad flere omgange været meldt interesseret i at hente den 18-årige venstreback. Og nu ser det ud til, at Liverpool – samt alle de andre bejlere – snart kan få fingrene i Patrick Dorgu.

Således kan det italienske medie, Calciomercato, fredag eftermiddag fortælle, at Lecce nu skulle være villig til at sælge det danske stortalent. Det kræver dog, at de interesserede klubber dykker dybt i lommerne.

Prisen, som Lecce angiveligt skulle kræve for Patrick Dorgu, skulle ifølge mediets oplysninger lyde på 20 millioner euro – svarende til omkring 150 millioner danske kroner.

Mediet beretter, at Atlético Madrid er den seneste klub til at udvise interesse for Dorgu. Den spanske hovedstadsklub havde eftersigende scouts på plads i løbet af den netop overståede landskampspause, hvor Danmarks U21-landshold spillede EM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet.

Foruden Atlético Madrid og Liverpool meldes også klubber som Manchester City og FC Barcelona varme på den unge dansker. Det forlyder, at Lecce vil forsøge at sælge Dorgu til sommer, men også et salg i løbet af januar kan komme på tale.

Klopp bekræfter: Liverpool-stjerne skal under kniven – ventes ude i flere måneder

Patrick Dorgu er et produkt af FC Nordsjællands talentudvikling. Denne sommer skiftede han permanent til Lecce efter et år på leje i klubben.

Samlet set står han noteret for 38 kampe med fire mål til følge for klubbens næstbedste mandskab. På førsteholdet er det blevet til ni kampe og én enkelt assist.

Dorgu er i skrivende stund fortsat på kontrakt i Lecce frem til sommeren 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P