Europæisk Fodbold

Har forbundet dansk og tjekkisk kultur: Brian Priske er glad i Sparta

Brian Priske har fredag forlænget sin kontrakt med Sparta Prag til 2026, og det var en nem beslutning, fortæller den succesfulde danske cheftræner.

Brian Priske er glad i Sparta Prag
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det kører for Brian Priske og Sparta Prag.

I sidste sæson vandt den tjekkiske storklub det tjekkiske mesterskab, og i denne sæson ligger Sparta Prag da også nummer et.

Brian Priske har i gennemsnit hentet 2,17 point per kamp i sine foreløbige 60 optrædender i spidsen for Prag-klubben, og nu har danskeren lagt to år yderligere på sin kontrakt.

Og det er en glad Priske, der udtaler sig til klubbens hjemmeside.

– Jeg føler mig meget glad i Sparta, så det var nemt for mig at tage imod tilbuddet om at fortsætte samarbejdet. Jeg mærker, hvordan klubben accepterer mig, hvordan mit arbejde bliver evalueret her, udtaler Brian Priske.

Og for den succesfulde danske cheftræner er succesen i klubben et resultat af mødet mellem to forskellige kulturer.

– Jeg opfatter det, vi har opnået indtil videre, som en holdsucces. Takket være involveringen af ​​alle mennesker i klubben og på førsteholdet, har vi været i stand til at forbinde to kulturer – tjekkisk og dansk.

– Vi har alle arbejdet virkelig hårdt. Uanset om vi havde gode resultater eller oplevede sværere øjeblikke, fortæller Priske.

Næste kamp for Priske og co. er på søndag, hvor rækkens nummer 12 fra Ceske Budejovice venter på hjemmebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P