NordicBet Ligaen

Brødrepar står overfor hinanden i sønderjysk fredagsbrag: Vi skal til familiefest lørdag

Tobias Sommer sagde i august farvel til Kolding IF med storebror Sebastian Sommer på holdet, og goddag til Sønderjyske. Fredag aften står lillebror Tobias så overfor den gamle klub og storebror Sebastian i et ægte lokalbrag i NordicBet Ligaen.

Tobias Sommer møder sin gamle klub fra Kolding
Foto: Sønderjyske

Fredagens topbrag mellem Sønderjyske og Kolding IF er speciel af mange grunde.

Det er topkamp i NordicBet Ligaen, det er ‘Kampen om Sønderjylland’ mellem egnens to bedste hold. Og så er det lillebror Tobias i Sønderjyske mod storebror Sebastian i Kolding.

Der mere end bare tre vigtige point på spil, når håneretten mellem de to brødre skal fordeles. Og håneretten kan komme i spil allerede lørdag, fortæller Tobias Sommer til Campo.dk.

– Vores tredje storebror holder fødselsdag på lørdag, og jeg tror det bliver lidt sjovere, for den, der kommer sejrsrigt ud af kampen. Men det håber og tror jeg på, vi (Sønderjyske, red.) er stærke og gode nok til, fortæller Tobias Sommer.

Den 21-årige forsvarsspiller spillede sæsonens første fire kampe i Kolding IF, men blev i august hentet til Haderslev. Sønderjyske-forsvareren tager da også mødet med storebror og den gamle klub i stiv arm.

– I morgen, når første fløjt lyder – ja, allerede inden opvarmningen – der er det 100 procent kampen, det handler om. Måske bagefter er det sjovt, at man har spillet over for hinanden, men i kampen betyder det ingenting for mig, hvem jeg spiller i mod.

Tobias Sommer roser sit holds forfatning, der ligger på NordicBet Ligaens andenplads, og som har vundet otte ud af ti kampe og kun tabt en enkelt gang.

Sådan håber han også, at det bliver ved med at være, når han og storebror Sebastian skal til lørdagens familiefest, hvor der heppes lige meget på begge brødre fredag aften.

– Familien er gode til at heppe på os begge. Fredag aften er familien nok neutrale, men jeg håber da, de kan glæde sig på mine vegne, når vi forhåbentlig vinder, griner Tobias Sommer.

‘Kampen om Sønderjylland’ mellem Sønderjyske og Kolding fløjtes i gang klokken 19 og kan ses på Viaplay.

‘Bomberen fra Bredebro’ – Thomas Mikkelsen ser frem til lokalt topbrag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P