NordicBet Ligaen

‘Bomberen fra Bredebro’ – Thomas Mikkelsen ser frem til lokalt topbrag

Den 33-årige angriber Thomas Mikkelsen er topscorer for NordicBet Ligaens store overraskelse, oprykkerne fra Kolding IF. Fredag står den på topkamp mod Sønderjyske i 'Kampen om Sønderjylland', og det glæder den sønderjyskfødte spydspids sig til.

Thomas Mikkelsen glæder sig til kampen mellem Kolding og Sønderjyske
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kolding IF er en af sæsonens store overraskelser i NordicBet Ligaen.

Klubben er oprykkere i denne sæson, og ligger aktuelt nummer fire i rækken med fem point op til andenpladsen.

Det hul kan gøres markant mindre fredag aften, for her spilles der nemlig sønderjysk topkamp i NordicBet Ligaen, når Kolding IF møder Sønderjyske i Haderslev.

En kamp som Kolding IFs sønderjyske angriber Thomas Mikkelsen, der går under tilnavnet ‘Bomberen fra Bredebro’, glæder sig til.

– Alle kampe er lige vigtige for mig, men selvfølgelig er et topbrag om Sønderjylland da en fed kamp. Og der kommer mange på lægterne, så selvfølgelig er det ekstra sjovt, fortæller Mikkelsen til campo.dk

Kolding mødte Sønderjyske i starten af sæsonen, og her tabte koldingenserne 1-3. Men Mikkelsen tror på, at Kolding høje pres og fysiskbetonet spillestil, vil give dem noget med fra Haderslev fredag aften.

Hvis man kan komme ind i hovedet på ‘Toby’ (Tobias Sommer, red.), så er man kommet langt

Thomas Mikkelsen

– Vi skal fortsætte med det spil, som vi har gjort så godt indtil videre, og som har bragt os i en rigtig fin position. Det kan også være med til at nedbryde Sønderjyske, hvis vi får kampen over på vores præmisser.

– Men Sønderjyske har vist en fremragende god form på det sidste, så vi undervurderer dem ikke, fortæller Koldings nummer ni.

Gensyn med gammel holdkammerat

Thomas Mikkelsen glæder sig til kampen mod Sønderjyske og til gensynet med en gammel holdkammerat. I det sønderjyske forsvar spiller nemlig den 21-årige Tobias Sommer, som skiftede fra Kolding til Sønderjyske i starten af sæsonen.

Og ham vil Mikkelsen gerne have ned med nakken.

– Vi har jo vores gode ven Tobias Sommer i Sønderjyske, og ham kender vi rigtig godt. Så må vi se, om det kan lade sig gøre at knække ham.

– Hvis man kan komme ind i hovedet på ‘Toby’ (Tobias Sommer, red.), så er man kommet langt. Men ‘Toby’ er en fantastisk fodboldspiller, men jeg tror, at hvis man går til ham, så kan han hurtig blive irriteret.

Brødrepar står overfor hinanden i sønderjysk fredagsbrag: Vi skal til familiefest lørdag

Mikkelsen er fra Bredebro i Sønderjylland, men har aldrig spillet i Sønderjyske. Der var for langt fra Bredebro i den vestlige del af Sønderjylland til Haderslev i øst.

– Ja, der er langt. De skulle have hentet mig noget før, griner Mikkelsen.

– Ej, jeg har det sgu godt i Kolding, slutter Thomas Mikkelsen.

Angriberen står foreløbigt noteret for seks mål i denne sæson og er suverænt topscorer i Kolding IF. Kampen mod Sønderjyske fløjtes i gang klokken 19 og kan ses på både Tv3 Sport og Viaplay.

Mål og Highlights: Med drømmescoring holder Kolding fast i toppen efter sejr over HB Køge

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P