3F Superligaen

FCK-profil ser frem til travl periode: Det bliver fedt!

Det er en travl periode i vente for Roony Bardghji og F.C. København, der skal spille fire kampe på ti dage startende på lørdag.

Roony Bardghji glæder sig til de kommende FCK-kampe
Fotoo: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der venter en travl periode for de forsvarende mestre fra F.C. København.

I weekenden venter et vigtigt Superliga-opgør mod oprykkerne fra Vejle Boldklub, hvor Løverne skal forsøge at holde sig til i toppen af ligaen, dernæst venter et spændende Champions League-opgør på Old Trafford mod Manchester United.

Og ikke nok med det så venter endnu et opgør med en Superliga-oprykker i form af Hvidovre IF i den efterfølgende weekend, inden FC Midtjylland gæster Parken i Oddset Pokalens 1/8-finaler.

Fire kampe bliver det til på blot ti dage for hovedstadsklubben, og der er derfor meget at se frem til for klubbens spillere.

Én af de spillere, der nok kan forvente at komme en del i spil, er den unge FCK-profil Roony Bardghji. Og han ser frem til den kommende travle periode.

Roony har senest været ramt af nogle problemer med ryggen og har derfor ikke været i aktion for Sverige i løbet af landskampspausen. I stedet har han fået behandling hjemme i klubben og er nu klar til kamp. Det fortæller han på F.C. Københavns hjemmeside.

– Jeg havde glædet mig til at skulle afsted (med Sverige, red.), men jeg var nødt til at ringe og melde afbud, da jeg mærkede noget i ryggen. Jeg blev i København for at få behandling, så det ikke udviklede sig til noget alvorligt. Men jeg er klar igen og spillede også en halvleg i tirsdags mod Midtjylland, fortæller Roony, inden han ser frem mod de kommende kampe.

– Det bliver fedt at tage til Old Trafford og spille Champions League, men vi skal derover for at tage point, for det er derfor, vi er med. Ugen efter er der også en fed pokalkamp mod FC Midtjylland i Parken, som også bliver sjov, men nu skal vi først og fremmest fokusere på at vinde over Vejle på lørdag. Jeg har lige hørt, at der nok kommer omkring 30.000 tilskuere, og det er bare superfedt. Det er altid fedt at spille i Parken, fortæller han og fortsætter:

– De spiller jo nok med fem i bagkæden, og det er ikke altid nemt, for det er altid lidt sværere at skabe chancer, men jeg synes, vi er blevet bedre til at spille mod de hold, der står lavt. Vi træner på det, og vi har mange gode offensive spillere, så vi skal bare holde os til taktikken og sørge for at finde de rigtige løsninger, både dem der starter og dem der kommer ind, lyder det fra Roony.

Kampen mellem F.C. København og Vejle Boldklub fløjtes op lørdag klokken 17:00. Kampen kan følges direkte på 6’eren og Discovery+.

Medie: Manchester United skærper sikkerhed før FCK-kamp – frygter demonstrationer

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P