3F Superligaen

Rösler om Julius Beck: Bliver bedre dag for dag

AGF hentede Julius Beck i sommerens transfervindue, og den talentfulde midtbanespiller kommer hele tiden tættere på AGF-holdet, siger cheftræneren. Men konkurrencen er stor.

Julius Beck i sin første kamp for AGF mod Brøndby IF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

18-årige Julius Beck har spillet 29 minutter for AGF, siden han skiftede hjem fra italienske Spezia.

Efter en længere periode uden kampe har den unge boldsikre midtbanespiller brugt tiden på at komme helt i form, og selvom AGF-cheftræner Uwe Rösler endnu ikke har fundet flere spilleminutter til Beck, har han stadig vist sig godt frem.

– Da han kom til klubben, rejste han stort set med U19-landsholdet med det samme, og han fik efterfølgende knap 30 minutter mod Brøndby, da vi vidste, at Nicolai Poulsen ville få karantæne mod Randers.

– Men jeg synes, det var for tidligt at spille ham mod Randers både ud fra en fysisk betragtning, men også i forhold til den måde, vi spiller på. Uanset hvor du kommer fra, så er det ikke nemt at komme ind og spille fra start på vores hold i Superligaen. Det er meget intenst, lyder det fra Uwe Rösler, der her efter landsholdspausen er i gang med at gøre sit hold klar til søndagens udebanekamp mod Lyngby.

Den tidligere Sønderjyske-spiller har i alt 28 ungdomslandsholdskampe for Danmark, og potentialet rækker også til århusianernes midtbane, slår Uwe Rösler fast.

Konkurrencen på lige netop den position er dog ekstra stor.

– 6’er-positionen er bare ikke nem at komme ind på. Se på vores modstandere. Mod Viborg er det Jeppe Grønning. Mod FCK er det Rasmus Falk, og FCN har Jeppe Tverskov. Det er en af de vigtigste positioner på banen, og der skal man klare mange flere opgaver end for eksempel som kantspiller, og derfor er det også en svær plads at spille. Men han bliver mere og mere fit, og han har en fantastisk attitude. Han bliver bare bedre og bedre.

AGF's cheftræner Uwe Rösler mener, at Julius Beck bliver bedre dag for dag
Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

– Vi vil samtidig gerne have, at han spiller bolden mere fremad og bliver mere fremadrettet i sit spil. Han har en fremragende mentalitet til den plads på banen, og han er en fighter og en kriger, og han har alle evnerne til at få succes, lyder det fra AGF’s cheftræner til campo.dk.

Julius Beck har netop været udtaget til det danske U19-landshold, som i spanske Marbella har spillet mod Schweiz og Australien. Her bar Beck ifølge DBU’s hjemmeside også anførerbindet.

‘KEP’ har talt: Sådan løser AGF angrebsproblemerne
Kjær og Højlund forstod sanmarinesere: De ville bare smadre mig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P