LaLiga

Medie: FC Barcelona vil tilbyde livstidskontrakt til profil

FC Barcelona har angiveligt planer om at lande en meget lang aftale med en af klubbens største profiler.

FC Barcelona vil tilbyde livstidskontrakt til Frenkie de Jong
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Når kalenderen har ramt sommermånederne, så har han nærmest på konsekvent basis været rygtet væk fra FC Barcelona.

Frenkie de Jong har haft en stor stjerne i FC Barcelona, og mange af transferrygterne har da sandsynligvis også haft en økonomisk årsag, da den catalanske storklub i længere tid har været økonomisk presset.

Men nu ser det modsat ud til at være slut med rygterne om, at parterne skal skilles. Piben har således fået en helt anden lyd, og Frenkie de Jong skal ikke væk fra FC Barcelona – i hvert fald ikke hvis det står til klubben. Det skriver det spanske medie SPORT.

I stedet forsøger man lige nu fra FC Barcelonas side at få forlænget samarbejdet i mange, mange år ud i fremtiden. Præcis hvor mange år, der skulle være tale om, fortæller historien dog ikke.

Det forlyder dog, at FC Barcelona arbejder på et kontraktudspil, der ‘praktisk talt vil gælde for resten af livet’. Der skulle altså være tale om en kontrakt, der ventes at vare indtil Frenkie de Jongs karrierestop.

I samme forbindelse oplyses det, at FC Barcelonas sportsdirektør, Deco, allerede skulle have taget kontakt til den 26-årige hollænders bagland med målet om at lande en aftale.

Kontroversiel tidligere topdommer kan afløse Rubiales som præsident for det spanske fodboldforbund

Der er dog fortsat nogle udfordringer, som skal overvindes, hvis parterne skal finde hinanden.

FC Barcelona er nemlig stadig presset rent økonomisk, hvilket betyder at De Jong i første omgang må gå med til en lønnedgang for de kommende to år i klubben. Derudover skule De Jong heller ikke have travlt med at lande en ny aftale, da han på nuværende tidspunkt har kontrakt indtil sommeren 2026.

Frenkie de Jong skiftede til FC Barcelona fra den hollandske storklub Ajax tilbage i sommeren 2019. Siden er det blevet til 190 kampe i Barça-trøjen med 16 mål og 21 assists til følge.

De seneste par uger har De Jong set med fra tribunen med en ankelskade, der indtil videre holder ham ude på ubestemt tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P