International Fodbold

Argentinsk stjerne sætter slutdato på: Her stopper jeg på landsholdet

Den argentinske stjerne, Ángel Di María, sætter nu slutdato på en lang og gloværdig landsholdskarriere, hvor det er blevet til flere store triumfer.

Ángel Di María bekræfter landsholdsstop
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

29 mål og 29 assists i 134 landskampe for Argentina.

Sådan ser statistikken lige nu for den argentinske offensivprofil, Ángel Di María.

Men snart er det slut med at trække den argentinske landsholdstrøje over hovedet. Det bekræfter Di María nu ifølge Goal.com.

Således bekræfter den nuværende Benfica-profil nu de rygter, der har været i løbet af sommeren 2023. Landsholdskarrieren når sin ende efter sommeren 2024.

– Jeg forlader det argentinske landshold efter Copa America (afvikles i juni og juli 2024, red.). Der er det slut for mig, siger han ifølge goal.com, inden han fortsætter til snakken om én bestemt spiller, der har betydet en del for karrieren.

– Jeg krammede Messi i PSG og sagde til ham: ‘Det eneste, jeg er taknemmelig for, er, at jeg kunne spille med dig i en klub, hvor jeg så dig hver dag’.

Kjær og Højlund forstod sanmarinesere: De ville bare smadre mig

Den nu 35-årige Argentina-stjerne har gennem tiden været en særdeles vigtig spiller for sit hjemland.

Han kom blandt andet på scoringstavlen i VM-finalen anno 2022 mellem Argentina og Frankrig i Qatar – en finale Argentina endte med at vinde. Derudover scorede han også Copa America-finalens enlige mål i 2021 mod Brasilien, og sikrede dermed sit land stor triumf.

Ángel Di María gør sig på nuværende tidspunkt i den portugisiske storklub, SL Benfica. Her har fortsat kontrakt frem til sommeren 2024 med mulighed for et ekstra års forlængelse.

Di María var ikke med i den netop overståede landsholdssamling for Argentina grundet en skade. Alligevel blev det dog til sejr for Messi og co. i nattens opgør mod Peru. Læs mere om opgøret her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P