3F Superligaen

Khocholava var endelig tilbage: Ikke sovet ordentligt i en uge

F.C. Københavns georgiske stopper David Khocholava har været hårdt ramt af skader i 2023, men tirsdag var forsvarsspilleren endelig tilbage i kamp.

David Khocholava er endelig tilbage for FCK
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. Københavns georgiske forsvarsspiller har været hårdt ramt af skader.

Senest i juli, hvor en slem knæskade krævede en operation for Khocholava, og den mellemliggende periode har forvarspilleren brugt på genoptræning. Tirsdag kom så forløsningen.

Her startede Khocholava i forsvaret for F.C. København i Future Cup-kampen mod FC Midtjylland, og det var naturligvis en glad Khocholava, der udtalte sig efter kampen.

– Jeg har genoptrænet i lang tid for at komme tilbage, og endelig var dagen kommet. Og det vigtigste, mine ben har det godt, udtaler Khocholava til FCKs hjemmeside efter kampen.

Forsvarsspileren har arbejdet hårdt den seneste tid for at stå skarpt til tirsdagens møde mod FCM, og Khocholava fortæller om perioden op til kampen.

– Jeg har ikke sovet ordentligt i en uge. Jeg er stået op klokken fire-fem om morgenen bare for at komme til træning for at blive i form til kampen i dag.

Blev skadet mandag: Nu melder FCK ham ude resten af året

Og formen er selvsagt ikke noget at skrive hjem om, men forsvarsspilleren er klar til fortsat at arbejde videre for at komme tilbage til FCK-startopstillingen.

– Jeg er ikke den i bedst form på holdet, men jeg er tilbage, og jeg kommer til at arbejde dobbelt så hårdt for at komme i den bedste mulige form.

– Jeg er virkelig glad, og forhåbentlig kan jeg snart spille min først kamp i Parken igen, fortæller David Khocholava.

F.C. København vandt Future Cup-kampen mod FC Midtjylland med 3-2. Næste kamp i Superligaen for københavnerne er lørdag klokken 17, hvor Vejle Boldklub gæster Parken.

Trupnyt: Cornelius og Khocholava forsat fraværende i FCK-trup

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P