Ronaldo udbyggede sine rekorder i portugisisk målfest på udebane – en sand ydmygelse

Portugal og Cristiano Ronaldo fortsatte mandag den totale dominans i EM-kvalifikationens gruppe J.

Ronaldo kom på måltavlen, da Portugal storsejrede i EM-kvalifikationen.

Skulle Roberto Martinez mod forventning gå og vente på, at Cristiano Ronaldo ikke længere er god nok til at skulle starte inde for Portugal, så må han væbne sig med tålmodighed.

I hvert fald fik den portugisiske superstjerne atter vist sig godt frem for sin landstræner, da han mandag aften nettede to gange i Portugals storsejr på hele 0-5 over Bosnien-Hercegovina.

Her var det således Ronaldo, der åbnede målfesten med først en straffesparksscoring i det 5. minut, inden han selv fordoblede føringen et kvarter senere.

I det 25. minut blev det også til 0-3 for de portugisiske gæster, da Bruno Fernandes noterede sig for et mål.

De sidste to scoringer i den totale ydmygelse stod de to FC Barcelona-spillere Joao og Joao for.

Først var det Joao Cancelo i det 32. minut, inden Joao Felix gjorde det til 0-5 i det 41. minut.

Bosnien-Hercegovina fik lukket af i anden halvleg, hvorfor pausestillingen også endte med at være kampens resultat.

Med de to scoringer er Cristiano Ronaldo nu oppe på 127 mål i 203 landskampe. Både antallet af mål og kampe er flere end nogen anden fodboldspiller nogensinde.

LIVE: To svenske fans er dræbt i Belgien

Portugal var i forvejen sikret en billet til EM, og med storsejren er førstepladsen i EM-kvalifikationens gruppe J nu også sikret.

Portugal har hentet 24 point i otte kampe.