International Fodbold

Kæmpe latter på pressemødet: Højlunds svar fik alle til at grine

En kommentar fra Rasmus Højlund skabte stor latter hos journalisterne på pressemødet forud for tirsdagens landskamp mod San Marino.

Højlund fik alle til at grine på pressemøde
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund virker glad og altid storsmilende.

Også mandag eftermiddag, da landsholdet afholdte pressemøde forud for kampen mod San Marino.

Her svarede først landstræner Kasper Hjulmand og Christian Eriksen på spørgsmål med stor rutine og høflighed, men så overtog den nye landsholdsnier Rasmus Højlund showet.

Først blev Højlund spurgt ind til en situation fra lørdagens kamp i Parken mod Kasakhstan, hvor Rasmus Højlund havde givet sin opvarmningstrøje til den unge, frysende dreng, som holdte Højlund i hånden, da de gik ind på banen.

Udskiftning i landsholdstruppen

Efterfølgende blev den 20-årige angriber spurgt, om han selv har været gået med landsholdet ind til en kamp i Parken som barn. Og her røg ordene ud af den 20-årige angriber.

– Det tror jeg faktisk ikke. Jeg har tit været inde og se, men jeg har ikke gået ind endnu, udtalte den 20-årige angriber efterfulgt af et par sekunder total tavshed i presselokalet.

– Det gør jeg nok heller ikke, sagde Højlund efter at have tænkt over sit sidste ord. Og så brød en kæmpe latter ud både blandt de fremmødte journalister, men også hos Hjulmand, Eriksen og Højlund selv.

Måske den 20-årige angriber går med ind på banen blandt de startende 11, når Danmark møder San Marino tirsdag aften på udebane.

Hjulmand giver skadesopdatering efter hård kamp mod Kasakhstan

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P