Europæisk Fodbold

Tidligere landsholdsspiller med klar melding: Bellingham er verdens bedste

Jude Bellingham har brændt LaLiga af siden skiftet til Real Madrid, og ifølge den tidligere Everton- og Manchester City-spiller Joleon Lescott er han verdens bedste fodboldspiller.

Jude Bellingham har været brandvarm i Real Madrid.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Er Jude Bellingham verdens bedste fodboldspiller?

Det mener den tidligere engelske landsholdsspiller Joleon Lescott i hvert fald.

Real Madrid-stjernen har været vanvittig siden skiftet fra Dortmund i sommer. I hans første 10 kampe har han allerede overgået Cristiano Ronaldo, og det er noget, som giver forhåbninger for EM til næste sommer:

– Han er den bedste spiller i verden lige nu. Jeg er optimistisk for turneringen (EM 2024, red.). Det bliver en gruppe af spillere, der tager afsted med meget selvtillid, siger Lescott ifølge Daily Mail og tilføjer om Bellingham:

– Han bærer sig selv flot og leverer på banen. Han forstår spillet på et niveau, han ikke burde med den alder. Må det fortsætte i lang tid for ham og England, for han kunne sagtens vinde Ballod d’Or, og det ville være en stor ting for England.

Jude Bellingham og England skal i aktion med Italien i EM-kvalifaktionen tirsdag aften. Kampen starter klokken 20.45 og vises på TV2 SPORT X og TV2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P