3F Superligaen

‘KEP’ har talt: Sådan løser AGF angrebsproblemerne

AGF har haft vanskeligheder med at score mål i denne sæson. Det har Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen en løsning til, og det kræver en opringning til Sverige.

Kenneth Emil Petersen mener, at AGF bør hente Andri Gudjohnsen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

AGF har egentlig spillet godt, men det har været svært at score mål indtil videre i Superligaen.

12 mål i de første 11 spillerunder taler sit tydelige sprog for De Hvii’e, og det har fået spekulationer om offensive tilgange til at opstå.

Normalt er spillerhandler en længere process, hvor talentspejdere melder tilbage til klubben med mulige emner, men heldigvis for Uwe Rösler har Viaplays Kenneth Emil Petersen allerede lavet forarbejdet for aarhusianerne.

Eksperten mener, at man bør ringe til den tidligere AGF-træner Glen Riddersholm, der nu er træner hos svenske IFK Norrköping, angående Lyngby-lejesvenden Andri Gudjohnsen.

– Jeg synes, at Gudjohnsen passer rigtig godt ind. Han har en fantastisk spændstighed. Han kan simpelthen hoppe, så man tror, det er løgn. Han er til stede inde feltet, er god en afslutter, har okay fart, og han har bare noget målscorer over sig, forklarer KEP i Viaplay-studiet og tilføjer:

– Det han har leveret i Superligaen må simpelthen åbne nogle øjne. Jeg var helt chokeret over at se, at han har spillet 33 kampe for Norrköping og lavet ét mål. Det er slet ikke sådan en spiller, jeg ser. Jeg ser en rigtig målscorer.

Ishøj IF må kapitulere: Pokalkamp mod AGF rykkes til Ceres Park

Andri Gudjohnsen har scoret fire superligamål i syv kampe indtil videre for Lyngby.

Se eller gense Andri Gudjohnsens mål mod Vejle herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P