Europæisk Fodbold

Fire mål i fem kampe: Dansker scorer mål på samlebånd for Real Madrid

Signe Bruun skiftede i sommer fra franske Lyon til spanske Real Madrid, og lørdag scorede den 25-årige dansker sit fjerde sæsonmål for kongeklubbens kvindehold.

Signe Bruun scorede for Real Madrid
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

PSG, Manchester United, Lyon.

Signe Bruun har flotte klubber på sit CV, og i sommer blev endnu en tilføjet, da den 25-årige angriber skiftede til Real Madrid.

Lørdag tørnede Granada og Real Madrid så sammen i den bedste spanske række Primera División Femenina, og selvom Signe Bruun startede på bænken, så fik danskeren vist sig flot frem efter indskiftningen i det 57. minut.

For med få minutter tilbage af opgøret fik danskeren sendt bolden ind over stregen til kampens slutresultat 5-2 til Real Madrid.

Det var Signe Bruuns fjerde mål i fem kampe i Primera División Femenina, og dermed er hovedstadsklubben igen i toppen af rækken. Det kan ændres sig søndag eftermiddag, hvor rækkens nummer to fra Barcelona møder tre’erne fra Atletico Madrid.

Næste kamp for Signe Bruun og Real Madrid er søndag den 22. oktober, hvor madrilenerne hjemme på Alfredo di Stéfano Stadion møder Levante.

Signe Bruun kåret til ‘Årets kvindelige fodboldspiller 2021’

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P