Premier League

Manchester United afviser bud fra Sheikh Jassim – vil viske tavlen ren

Manchester United har afvist et bud fra qatariske Sheikh Jassim, som længe har ville købe den engelske storklub.

Manchester United logo
Manchester United logo

Glazer-familien ligner ikke nogen, der vil trække sig lige foreløbig.

Ifølge den normalt velinformerede journalist Fabrizio Romano afviser Manchester United-ejerne et bud på klubben.

Buddet er fra den qatarske milliardær Sheikh Jassim, og selvom beløbet ikke er blevet offentliggjort, ligner det ikke et helt dårligt bud.

Sheikh Jassim, søn af den tidligere statsminister i Qatar Hamad bin Jassim Al Thani, tilbyder nemlig at viske Uniteds tavle ren for al gæld. Også for fremtiden.

Det vil han gøre i bytte for 100 procent af Manchester United, men det indvilliger The Glazers altså ikke i.

Sheik Jassims entourage vil ikke kommentere yderligere på sagen, men de bekræfter, at man har trukket sig fra processen.

The Glazers er ikke de mest elskede ejere i engelsk fodbold. Uniteds tilhængere har længe været modstandere af deres amerikanske ejere, men det ser ud til, at de må holde i lidt endnu.

United-fansenes utilfredshed overfor familien Glazer daterer over to år tilbage. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Om Manchester United bliver solgt, må tiden vise. Det ser i hvert fald ikke ud til, at The Glazers har travlt med at komme af med klubben.

Medie: West Ham prøver igen – vil byde på Maguire

Opdateret klokken 19:35:

Fabrizio Romano giver nu en opdatering.

Sheikh Jassim bød over det dobbelte af Manchester Uniteds 24,8 milliarder kroners markedsværdi med ekstra 10,6 milliarder kroner i investeringer.

Glazers afviste, og Sheikh Jassim er fuldstændig ude af forhandlingerne. Det er yderst usandsynligt, at der kommer et nyt bud fra den qatarske milliardær.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P