International Fodbold

Manchester United-stjerne udgik med skade – træner giver sidste nyt

Manchester Uniteds brasilianske midtbanestjerne Casemiro måtte lade sig udskifte med en skade, da Brasilien og Venezuela mødte hinanden i den sydamerikanske EM-kvalifikation fredag nat. Nu er der nyt om Casemiro.

Soccer Football - World Cup - South American Qualifiers - Brazil v Venezuela - Arena Pantanal, Cuiaba, Brazil - October 12, 2023 Venezuela's Samuel Sosa in action with Brazil's Casemiro REUTERS/Adriano Machado

Den 31-årige Casemiro har været en stor succes i Manchester United, siden brasilianeren skiftede Madrid ud med Manchester siden år.

Men nu er der malurt på vej i bægeret. For natten til fredag måtte Casemiro lade sig udskifte med en skade efter 79 minutters spil, da han og Brasilien vandt 1-0 over Venezuela.

Og nu er der nyt om Uniteds midtbanespiller. Brasiliens landstræner Diniz gav en kort opdatering på Casemiros skade efter kampen, og den har Manchester United viderbragt på klubbens egen hjemmeside.

Og det var Casemiro selv, der havde bedt Diniz om at blive skiftet ud.

– Da der var stop i spillet, besluttede jeg at lave tre udskiftninger. Vi var i kontrol, da de nye kom ind. Casemiro bad selv om at komme ud på grund af et slag mod hans ankel.

Det er endnu uvist, om Casemiro bliver klar til at spille Brasiliens næste landskamp på onsdag, hvor Uruguay venter på Estadio Centenario i Uruguays hovedstad Montevideo.

Brasiliens landstræner fordømmer kast med popcorn: Respektløst

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P