International Fodbold

Benjamin Sesko lyste op i Sloveniens sejr over Finland

Den unge slovener scorede to gange, da Finland blev besejret hjemme i Ljubljana.

Borut Zivulovic/Reuters/Ritzau Scanpix

RB Leipzigs slovenske angriber Benjamin Sesko var i hopla lørdag aften.

Her hjalp han sit landshold til en 3-0-sejr over Finland i EM-kvalifikationens gruppe H, hvor Danmark også er med.

Sesko scorede de to første mål i kampen, men i anden halvleg måtte den 20-årige angriber udgå med en hovedskade.

Kampens første mål blev scoret på straffespark efter 16 minutter, hvor Sesko udplacerede den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky.

Efter 28 minutter brillerede Sesko på ny, da han efter en friløber scorede til 2-0 på oplæg af sin angrebs-kammerat Andraz Sporar.

I tillægstiden formåede slovener at udbygge føringen på mål af Erik Janza, som udnyttede en sløj clearing af finnerne efter et hjørnespark.

Selvom Slovenien nu lægger sig i toppen af gruppen, var det ikke et dårligt resultat for Danmark. Det kan du læse mere om HER.

Se startopstillingen her: Hjulmand med kæmpe overraskelse

Du kan se den aktuelle stilling i gruppe H forud for Danmarks kamp mod Kasakhstan herunder:

1. Slovenien – 16 point
  2. Danmark – 13 point
  3. Finland – 12 point
  4. Kasakhstan – 12 point
  5. Nordirland – 6 point
  6. San Marino – 0 point

Danmark – Kasakhstan spilles i Parken og sparkes i gang lørdag aften klokken 20:45. Kampen bliver vist på TV2 og TV2 PLAY.