LaLiga

Tidligere Barca-spiller: Lamine Yamal i samme kategori som Messi og Ronaldinho

Den tidligere FC Barcelona-spiller Rafael Márquez mener, at unge Lamine Yamal besidder samme talent som to af klubbens største spillere i historien.

Lamine Yamal har fået sin store gennembrudssæson for FC Barcelona.
Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix.

Lamine Yamal har været et af FC Barcelonas helt store lyspunkter i denne sæson.

Den blot 16-årige kantspiller har fået masser af spilletid, hvor det samtidig også er blevet til et enkelt mål og to assist.

Yamals unge alder og niveau taget i betragtning har fået mange fans og eksperter til at spå, at FC Barcelona-spilleren går en stor fremtid i møde.

Netop den forudsigelse er den tidligere Barcelona-spiller Rafael Márquez helt enig i. Han sammenligner sågar Yamal med to af klubbens største profiler igennem tiderne.

– Han hører til i den gruppe af drenge, som har en stor gave, og som har et medfødt talent, og som ligegyldigt hvor gamle de er, kan de konkurrere og gøre forskellen.

– Ronaldinho, Messi… Lamine kan blive den næste. Han har alle kvaliteterne. Selvfølgelig skal vi passe på processen, for han er stadig kun en dreng, siger Rafael Márquez til Mundo Deportivo.

Den mexicanske legende er i dag ansat som ungdomstræner i FC Barcelona.

I hans tid som aktiv spiller nåede Rafael Márquez at spille 242 kampe for FC Barcelona. I hans tid i klubben blev det blandt andet til to Champions League-titler og fire spanske mesterskaber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P