Esbjerg-bomber inden topbrag mod Aarhus Fremad: Riisvangen er et sjovt sted

Den danske 2. Division byder på et sandt topbrag, når Aarhus Fremad hjemme på Riisvangen møder førstepladsen fra Esbjerg fB. Og det er den slags kampe, EfB-topscorer Emil Holten glæder sig til.

Emil Holten glæder sig til lørdagens kamp mellem Aarhus Fremad og Esbjerg fB
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Rækkens nummer et gæster rækkens nummer to, når EfB lørdag drager mod Riisvangen og Aarhus Fremad i den danske 2. Division.

Det er to mandskaber, der har mødt hinanden fire gange i sidste sæson, og derfor to hold, der kender hinanden særdeles godt.

Og netop topkampe, som den mod Aarhus Fremad, glæder EfB-topscorer Emil Holten sig ekstra meget til at spille. Han har stor respekt for Fremad-holdet og deres evner med bolden.

Det fortæller den blonde angriber til campo.dk forud for topbraget.

– Vi ved, at Aarhus Fremad er et sindsyg godt hold. Jeg så, at deres bane ikke var vildt god sidst, men alligevel spiller de god fodbold. De har dygtige spillere og en rigtig dygtig træner, så det er et hold, vi har stor respekt for, fortæller Emil Holten til campo.dk

– Det er også de kampe, der er rigtig sjove, og de kampe, der betyder rigtig meget at vinde.

(..) de har nogle inkarnerede fans, der laver lidt god lyd og nogle sjove slagsange

Emil Holten

Kampen spilles på Aarhus Fremad hjemmebane, Riisvangen, og det er et sted, Emil Holten har gode minder fra.

Aarhus Fremad-træner før Esbjerg: Forventer spænding, intensitet og et brag af en fodboldkamp

Ved seneste besøg i foråret scorede angriberen to gange på fem minutter, da Esbjerg vandt 3-1. Men også stemningen på Riisvangen er noget, Holten nyder.

– Det er ikke et stort stadion med tribuner hele vejen rundt, men det er hyggeligt, og der er en fed stemning. Og de har nogle inkarnerede fans, der laver lidt god lyd og nogle sjove slagsange. Så der er altid fed stemning.

– Jeg har både været der og set lidt fodbold, og også spillet der nogle gange nu. Det er altid et sjovt sted at komme, men det er klart sjovest at gå derfra med tre point, fortæller den 27-årige spydspids.

Esbjerg fB kommer med en storsejr i bagagen, da vestjyderne udraderede Hellerup IK med 7-0 i sidste runde. Og de takter skal fortsætte lørdag.

– Vi skal fortsætte. Vi er et godt sted, men det bliver en svær kamp, det ved vi, slutter Emil Holten.

Kampen fløjtes i gang lørdag den 14. oktober klokken 14:00.

Esbjergs Holten efter 7-0 sejr: ‘Det blev lidt voldsomt til sidst’

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P