Aarhus Fremad-træner før Esbjerg: Forventer spænding, intensitet og et brag af en fodboldkamp

Det er nummer to mod nummer et, som lørdag tørner sammen i den danske 2. Division. Og Fremad-træner Morten Dahm Kjærgaard ser frem til at måle sig med det vestjyske tophold.

Pokalkampen i Sydbank Pokalen mellem Aarhus Fremad og Randers FC spillet på Riisvangen Stadion i Aarhus, tirsdag den 10. november 2020.

Aarhus Fremad mod Esberg fB lyder måske ikke som Danmarks bedste kamp.

Ikke desto mindre er det realiteten på lørdag.

For bolden ligger stille i Superligaen og NordicBet Ligaen under landskampspausen, men i 2. Division ruller den endnu.

Og her venter et vaskeægte topbrag på Riisvangen Stadion i Aarhus, når 2. Divisions to kæledægger krydser klinger. Og det bliver en svær kamp Aarhus Fremad, som skal være klar fra start.

Det fortæller Aarhus Fremad-træner Morten Dahm Kjærgaard til campo.dk

– Der venter en kamp mod en rigtig dygtigt Esbjerg-hold, som er kommet rigtig godt fra land i denne sæson, så vi skal være klar, og oppe på tæerne, fortæller Fremad-træneren.

Esbjergs offensive trekløver

Vestjyderne kommer med en 7-0 sejr i bagagen i sidste uge, hvor særligt holdets offensive profiler Elias Sørensen, Mathias Jørgensen og topscorer Emil Holten viste storform.

Og trekløveret holder Dahm Kjærgaard da også et ekstra øje med.

– Det er selvfølgelig spillere, der bliver fokuseret meget på. Det gør vi også på FA2000s bedste spillere, når vi skal møde dem, og når man skal møde Esbjerg, så er de tre offensive spillere, nogen man fokuserer rigtig meget på.

Vi forventer, at vi spiller en kamp, hvor vi både spillemæssigt og resultatmæssigt kommer til at være med

Morten Dahm Kjærgaard

– De er så individuelt dygtige, og de er så dygtige i deres relationer, men også i samspil med Nicklas Strunck, Mads Larsen og Yacine Bourhane, og hvem de ellers spiller med på midten.

Men selvom Esbjerg har vist gode offensive takter, og Fremad har spillet uafgjort de sidste to kampe, så forventer den 39-årige træner en lige kamp.

– Vi forventer, at vi spiller en kamp, hvor vi både spillemæssigt og resultatmæssigt kommer til at være med. Og så er det den individuelle- og holdtaktiske kvalitet, der kommer i spil.

Afslappet uden for stregerne, knald på indenfor

Der spilles ikke fodbold i landets to bedste rækker denne weekend, og det håber Aarhus Fremads træner betyder flere tilskuere på Riisvangen

– Det bliver forhåbentlig – og så vidt jeg kan se – en solskinsdag på Riisvangen med 13-14 grader og lige op til efterårsferien.

Esbjerg-bomber inden topbrag mod Aarhus Fremad: Riisvangen er et sjovt sted

– Og en kamp i en landskampspause, så er der en ekstra mulighed for at komme ud og se de mange gode hold i 2. Division og 3. Division.

Fremads træner håber op op mod 3.000 tilskuere på Riisvangen Stadion, og det er både nye ansigter, egne fans og udeholdets tilhængere, der bydes velkommen.

– Det er jo et afslappet stadion, hvor man stort set kan gå rundt hele vejen om banen, og der kommer forhåbentlig en masse Esbjerg-tilhængere også, som var der sidst og var med til at lave en god stemning.

– Så en uhøjtidelige stemning, hvor det godt kan være afslappet uden for banen, men hvor vi inde på banen kommer til at se en masse spænding og intensitet og et brag af en fodboldkamp, slutter Morten Dahm Kjærgaard.

Kampen mellem Aarhus Fremad og Esbjerg fB spilles lørdag den 14. oktober klokken 14.

Esbjergs Holten efter 7-0 sejr: ‘Det blev lidt voldsomt til sidst’

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P