NordicBet Ligaen

Sønderjyske jagter oprykning: Fløjtende ligeglad med, hvem vi skal kæmpe mod til det sidste

Sønderjyske er gået til landskampspause på en af de to eftertragtede oprykningspladser i NordicBet Ligaen. Den har man selvsagt tænkt sig at holde fast i resten af sæsonen, og klubbens cheftræner, Thomas Nørgaard, fortæller, at han er helt og aldeles ligeglad med, hvem der byder sig til i kampen om oprykning.

Sønderjyske-cheftræner Thomas Nørgaard sætter ord på Sønderjyskes konkurrenter i NordicBet Ligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det startede skidt, men nu er det godt.

Sønderjyske åbnede sæsonen med en uafgjort ude mod Vendsyssel FF, inden det en uge senere blev til et nederlag hjemme mod FC Fredericia.

10 kampe senere indtager Sønderjyske nu alligevel den ene af de to yderst eftertragtede oprykningspladser i NordicBet Ligaen.

Godt nok ligger AaB på førstepladsen, og nordjyderne ligner umiddelbart ikke en klub, der har tænkt sig at vige fra oprykningspladserne.

Det samme kan dog siges om Sønderjyske, der ligger nummer to med tre point færre end AaB.

De nærmeste forfølgere hedder FC Fredericia og Kolding IF, og superliganedrykkerne i AC Horsens roder rundt midt i tabellen – hele 10 point efter Sønderjyske.

Da campo.dk spørger Sønderjyske-cheftræner Thomas Nørgaard om, hvem han ser som den største konkurrent i kampen om oprykning, er det dog ikke noget, han har lyst til at svare konkret på – det er nemlig ikke vigtigt for ham.

– Jeg er fløjtende ligeglad med, hvem det er, vi kommer til at kæmpe mod til det sidste. Jeg konstaterer bare, at der er kommet rigtig mange point ind på kontoen hos alle de her trekantområde-hold, som jo på hver sin vis kommer til at være en rigtig drilsk størrelse.

– Vi mødte senest Fredericia og havde en rigtig svær første halvleg. Vi ender så med at vinde, men vi tabte den første kamp mod dem. Det er det eneste hold, vi har tabt til i turneringen, og det skal man have respekt for.

– Kolding har nogle helt klare og åbenlyse styrker, hvor vi ved og kan se, at de også driller de andre hold. De kommer også til at være af en drilsk størrelse for os, når vi spiller mod dem her om halvanden uges tid, siger Thomas Nørgaard, inden også AC Horsens får nogle ord med på vejen:

– Så er der Horsens, som lige har fået nye investorer ind. De har rigtig meget kvalitet og erfaring i deres hold. Så for mig er det fuldstændig umuligt at skulle udpege en af dem, som værende en større udfordrer end de andre. Men lad os da konstatere, at lige nu er Fredericia i hvert fald dem, der rent pointmæssigt er tættest på, lyder det fra Sønderjyske-cheftræneren.

Som Thomas Nørgaard nævner, har AC Horsens for nyligt fået nye investorer. Det kan du læse mere om HER.

Sønderjyske møder næste gang Kolding IF hjemme fredag den 20. oktober.

I forrige sæson endte Sønderjyske på tredjepladsen i NordicBet Ligaen. Her tog Vejle Boldklub og Hvidovre IF sig af de to oprykningspladser.

Krisen kradser i Vejle og Hvidovre: Dårligste superligastart nogensinde

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P