International Fodbold

Skidt Messi-nyt for Argentina

Lionel Messi gjorde godt nok comeback for Inter Miami efter en længere skadespause, men han er alligevel tvivlsom op til Argentinas kommende kamp.

Lionel Messi er småskadet og kommer måske ikke i aktion for Argentina.
Foto: Juan Mabromata/AFP/Ritzau Scanpix

Lionel Messi fik godt nok comeback i weekenden, men han alligevel tvivlsom for Argentina.

VM-vinderen har misset fem af de sidste seks kampe for Inter Miami på grund af en baglårsskade, men lørdag fik han 35 minutter i 1-0-nederlaget mod FC Cincinnati.

Derfor blev han også udtaget til det argentinske landshold, der i den kommende landskampspause møder Paraguay og Peru. Nu afslører den argentinske landstræner dog, at stjernespilleren ikke er så fit, som man ellers havde troet:

– For ham er en mere træning vigtig, og jeg vil tale med ham for at beslutte, om han spiller eller ej, men jeg skal tale med ham først og over alt andet være sikker på, at han kan starte, siger Scaloni ifølge ESPN og fortsætter:

– Vi har endnu en kamp om fire dage mod Peru, og det er ikke let at definere, om han er klar.

– Han kunne spille 80 minutter mod Paraguay og ikke spille mod Peru, eller han kunne spille begge kampe. Det er vigtige er, at han er komfortabel. Hvad der beroliger os er, at hvem end, der erstatter ham, kommer til at gøre det lige så godt.

Argentina møder Paraguay natten til lørdag klokken 1 dansk tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P