Wayne Rooney: Jeg vil skabe en vinderkultur

Wayne Rooney blev onsdag præsenteret som ny manager hos Birmingham City i Championship. Og Birminghams nye manager har en klar plan for, hvordan hans hold skal spille.

FILE PHOTO: Soccer Football - Championship - Derby County v Fulham - Pride Park, Derby, Britain - April 15, 2022 Derby County manager Wayne Rooney Action Images/Molly Darlington EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details./File Photo

Wayne Rooney prøvede selv det meste som spiller – også at spille på St. Andrews Park mod Birmingham City.

Nu sidder den 37-årige englænder på den anden side, og skal har netop underskrevet en tre og et halvt år lang kontrakt, som manager for Birmingham.

Klubben ligger aktuelt nummer seks i Englands næstbedste række, og ambitionerne er store i den midtengelske klub. Det er noget, der tiltaler Birminghams nye manager.

– Det er meget tydeligt, de har en plan og arbejder målrettet mod at realisere deres ambition for klubben. Vi er fuldt afstemt omkring, hvad der forventes, fortæller Rooney til klubbens hjemmeside.

Rooney har særligt praktiseret en 4-2-3-1 formation, og manageren har da også en klar plan for, hvordan det kommende Birmingham-hold skal spille.

– Jeg har en klar måde, som jeg vil have holdet til at spille på, og mit trænerteam og jeg vil arbejde hårdt for at implementere det. Vi vil skabe en vinderkultur her med en identitet, der får Blues-fansene op ad sædet.

– Mit job er at løfte klubben til næste niveau, og jeg kan ikke vente med at komme i gang. Jeg ved, hvad forventningerne er, og vores opgave er at levere.

Wayne Rooney har tidligere været manager for Derby County og amerikanske D.C. United. Hans kontrakt med Birmingham udløber sommeren 2027.

Officielt: Wayne Rooney er ny manager i Birmigham City

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P