NordicBet Ligaen

Norouzi blev skurken i ny Helsingør-nedtur: Det ser sort ud lige nu

FC Helsingør hænger fast i den tunge ende af NordicBet Ligaen, efter det mandag aften blev til nederlag mod Vendsyssel.

Daniel Norouzi indrømmer, at det ser sort ud i FC Helsingør.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

De går i den grad op og ned i FC Helsingør.

Klubben vandt blot én kamp i oprykningsspillet før sommerferien, men den resultatmæssige krise så ud til at være forduftet, da klubben i den nye sæson lagde ud med to sejre.

Siden er det dog kun blevet til sølle to point i de efterfølgende 10 kampe, og det placerer Helsingør næstsidst i NordicBet Ligaen.

Anfører Daniel Norouzi tror stadig på, at nordsjællænderne kan vende krisen.

– Hvis ikke vi troede på, at det ville vende, så ville det være underligt at møde op, så kunne vi lige så godt blive hjemme, så der er selvfølgelig stadig en tro på det. Det er svært, jeg tror på, at det kan vende på et eller andet tidspunkt, men det ser sort ud lige nu, lyder det fra Norouzi.

Den 31-årige midtbanespiller blev skurken i mandagens 0-1-nederlag til ligeledes fromsvage Vendsyssel FF, da han begik straffespark, og det ærgrer den erfarne københavner.

– Jeg er rigtig-rigtig ked af det på drengenes vegne over, at jeg lader dem i stikken. Jeg synes, at der hele vejen rundt bliver leveret en fin indsats. Den var ikke nødvendigvis til tre point, men jeg synes, at vi forsvarer os fint, og så laver jeg en skidedum ting, som de så scorer på, og det var det, de havde brug for for at komme ind i kampen. Jeg er rigtig-rigtig ked af det og ærgrer mig over, at det var mig, der dummede mig, og at de andre skal lide under det, lyder selvransagelsen fra Norouzi.

Mål og Highlights: Vendsyssel forværrer Helsingør-krisen

På grund af landskampspausen skal FC Helsingør først om 11 dage i aktion igen, når de gæster Hobro, men kamppausen er ikke nødvendigvis dårlig.

– Jeg tror, vi har brug for de her 14 dage på træningsbanen. Jeg tror også, vi har brug for lidt tid væk fra træningsbanen til at sunde os lidt og få tankerne på nogle andre ting, så jeg tror, det kommer meget belejligt lige nu, lyder det fra Norouzi.

Du kan se Viaplays interview med Daniel Norouzi i videoen over artiklen. Herunder kan du se fejlen, der førte til Vendsyssels scoring.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P