3F Superligaen

FCN-træner om OB efter nederlag: De kriger alt hvad de kan

FC Nordsjælland tabte søndag overraskende 0-1 på hjemmebane mod et kriseramt OB-hold. FC Nordsjællands træner anerkendte efter kampen OBs indsats, men savnede skarphed.

Johannes Hoff Thorup og FCN tabte søndag hjemme mod OB
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det var en af sæsonens større overraskelser, da OB løb med alle tre point på FC Nordsjællands kunstgræs søndag.

Og selvom OB-mandskabet stod kompakt og kæmpede hårdt i den defensive blok, så kom FCN-spillerne stadig frem til store chancer.

FCN-træner Johannes Hoff Thorup savnede da også skarphed fra sine spillere, men havde alligevel respekt for OB’ernes måde at gribe kampen an på.

– Vi skaber det, der skal til, synes jeg. Mod et hold, som jo kriger alt hvad de kan. Det er deres vej ind i den her, og det har jeg fuld respekt for. Det er stærkt arbejde af dem, og det kræver noget for os at bryde ned, fortalte den 34-årige FCN-træner til Viaplay efter kampen.

Særligt i anden halvleg stod der FC Nordsjælland på det meste. Nordsjællænderne spillede sig frem til flere store chancer, og havde da også bolden i nettet to gange, men begge gange blev der dømt offside.

Og den manglende skarphed var også nøgleordet for Hoff Thorup.

– Jeg synes jo, vi har det, der skal til, og skal være skarpere i de der afgørende situationer. Men der må være flere ting, vi også lige skal skrue på for at blive dygtigere, men det skal vi lige bruge et par dage på at se på.

FC Nordsjælland har ikke vundet i fem kampe i Superligaen. Næste kamp for FCN er den 22. oktober ude mod Viborg FF.

Mål og Highlights: Kæmpe overraskelse – FC Nordsjælland taber til kriseramte OB

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P