Premier League

Engelsk ekspert: Denne Arsenal-spiller kan vade direkte ind i Real Madrids startopstilling

Arsenal FC er i god gænge for tiden, og det gik søndag ud over Manchester City. Det har fået en engelsk ekspert til at kaste sin kærlighed over en af Arsenals profiler.

Saliba fra Arsenal kunne spille i Real Madrid
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er vind i sejlene for Arsenal FC for tiden.

Artetas mandskab har vundet seks ud af de seneste otte kampe og samtidig indkasseret færrest mål i Premier League. Og søndag aften spillede London-klubben sig også på en delt førsteplads.

Efter sejren søndag fik det Ian Wright, ex-Arsenalspiller og nuværende BBC-ekspert, til at dele ud af sin begejstring for en af Mikel Artetas spillere.

– Jeg ved, vi (Arsenal, red.) har spillet kampe, hvor vi har indkasseret mål, men Saliba (William Saliba, red.) bliver bare bedre og bedre, udtalte Ian Wright på tv ifølge TBR Football.

Mål og Highlights: Martinelli sikrer Arsenal sejren på 1-0 over Manchester City

William Saliba kom til Arsenal i sommeren 2022, og den 22-årige forsvarskrumtap har spillet fuld tid i sæsonens otte kampe. Og franskmanden kunne spille på fodboldens allerøverste adresser, lyder det til på Wright.

– Du ser ham spille, og tænker for dig selv, han kunne spille i Real Madrid lige nu, intet problem.

– I Premier League – og jeg er lige glad for folk mener – er den bedste liga i verden, og han er her, han er i Arsenal i yderligere fire år, og han kommer kun til at blive bedre og bedre, slutter den tidligere Arsenal-målsluger.

Næste test i Premier League for Saliba og Arsenal er lørdag den 21. oktober, hvor The Gunners møder bysbørnene fra Chelsea FC på udebane.

Drama efter kampen: City-anfører rasende på Arsenal-træner

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P