3F Superligaen

Vejle-profil forventer sejr i bundgyser mod Hvidovre: Vi har flere strenge at spille på

Superligaens bundpropper fra Vejle Boldklub og Hvidovre IF tørner sammen i et regulært bundbrag søndag. Og det skal være tre point til jyderne, hvis man spørger Vejle-profil.

Kristian Kirkegaard forventer Vejle-sejr mod Hvidovre
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Vejle og Hvidovre har tilsammen vundet én kamp i de første ti runder af Superligaen.

Sejren er faldet til Vejle Boldklub, og den sæsontotal skal gerne fordobles søndag, hvis man spørger Vejles Kristian Kirkegaard.

De to bundpropper har spillet mange tætte opgør de senere år, men Vejle-spilleren forventer alligevel en sejr søndag eftermiddag. Det fortæller den 26-årige Kirkegaard i kampprogrammet til kampen.

– Vi har to sejre og to uafgjort mod Hvidovre det sidste år. Det var fire meget tætte kampe med relativt få chancer. Vi har mødt dem meget, og de kender vores styrker og svagheder og omvendt, fortæller Vejles nummer 10.

– Vi føler, at vi har flere strege at spille på, og vi skal sætte kampens dagsorden på hjemmebane.

Vejle Boldklub har tidligere ramt Hvidovre på omstillinger, og selvom det er et farligt våben for Vejle, så forventer Kirkegaard et dominerende hjemmehold mod Hvidovre.

– Med respekt for Hvidovres styrker, som vi føler os forberedt på, så skal vi tage teten i kampen. Vi er på hjemmebane, og vi må ikke optræde passivt og vente på dem, fortæller Vejles Kristian Kirkegaard.

Kampen mellem Vejle Boldklub og Hvidovre IF fløjtes i gang klokken 14:00 og vises på 9’eren og Discovery+.

Krisen kradser i Vejle og Hvidovre: Dårligste superligastart nogensinde

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P