International Fodbold

Officielt: Rooney stopper i USA

Wayne Rooney meldte natten til søndag ud, at han ikke fortsætter som cheftræner i D.C. United efter denne sæson.

Wayne Rooney har valgt at stoppe som cheftræner i D.C. United i MLS.
Foto: Geoff Burke/Reuters/Ritzau Scanpix.

Et stort fodboldnavn vil snart være ledigt på trænermarkedet.

Det er slået fast, efter den mangeårige Manchester United-spiller Wayne Rooney selv meldte ud, oven på D.C. Uniteds 2-0 sejr over New York City FC, at han ikke fortsætter som cheftræner i USA efter denne sæson.

Det skyldes blandt andet, at MLS-klubben ikke formåede at kvalificere sig til playoff-spillet i den amerikanske liga.

Rooney, der har været cheftræner i D.C. United siden sommeren 2022 har efter 52 kampe i spidsen for klubben selv valgt at stoppe. Det skriver journalisten Pablo Iglesias Maurer.

Den amerikanske journalist fangede efter D.C. Uniteds sejr den engelske fodboldlegende, der her offentliggjorde, at han ikke fortsætter i klubben.

– Det er det rigtige tidspunkt. Jeg har gjort alt, hvad jeg kan, for at få klubben ind i playoff-spillet. Det handler ikke bare om en enkelt ting, der ikke er lykkedes. Det handler også om timing.

– Hvad fremtiden byder på, det ved jeg ikke. Jeg har læst en masse i medierne. Jeg trækker mig uden at have noget klart til efter.

– Jeg vil gerne sige til alle involveret i klubben. Staben, spillerne: Jeg er taknemlig, siger Wayne Rooney til Pablo Iglesias Maurer på mediet X.

Wayne Rooney har tidligere stået i spidsen for engelske Derby, hvor englænderen først var midlertidig manager, inden han siden blev klubbens manager i en periode fra november 2020 til juni 2022.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P