International Fodbold

Messi og Miami misser playoff i MLS: Barca lurer i kulissen

Inter Miami tabte natten til søndag mod FC Cincinnati, hvilket betyder, at det amerikanske mandskab ikke længere kan kvalificere sig til playoff-fasen i MLS.

Lionel Messi får overrakt anførerbindet af Sergio Busquets i Inter Miami.
Foto: Chris Arjoon/AFP/Ritzau Scanpix.

Tidligt søndag blev det endegyldigt bekræftet, at Inter Miami ikke bliver en del af denne sæsons playoff-spil i den amerikanske liga, MLS.

Den konstatering sker på baggrund af, at Miami hjemme på DRV ONK Stadium tabte med 0-1 til FC Cincinnati, der scorede sejrsmålet i det 78 minut.

Nederlaget kom sågar i Lionel Messis comeback for klubben, efter den argentinske verdensmester har siddet ude med en skade i de seneste fire kampe for det amerikanske mandskab.

Det er dog ikke alle steder, at man begræder Messi og Inter Miamis tidlige exit i denne sæsons MLS.

I Spanien sidder der nemlig i et spansk, der formentlig luner sig godt ved situationen.

De seneste dage har rygterne igen gået på, at FC Barcelona skulle være ved at lægge en plan, der endnu engang sender Lionel Messi retur til klubben.

Medie: Vildt skifte under opsejling – Barca vil stadig have Messi hjem

I MLS har man nemlig muligheden for at sende sine spillere ud på et kort lejeophold i transfervinduet i januar, hvis man som i Inter Miamis tilfælde ikke har formået at kvalificere sig til playoff-fasen i turneringen.

Dette skyldes, at klubber som Miami i denne periode ikke har nogen betydningsfulde kampe, hvilket i flere tilfælde har ført til, at tidligere europæiske stjerner er vendt hjem til Europa.

De mest iøjnefaldende tilfælde har været David Beckham, der i 2010 blev lejet ud fra LA Galaxy til AC Milan, mens også Thierry Henry vendte hjem til Arsenal i 2012 på et lejeophold fra New York Red Bulls.

Søndag nat var der også flere danskere i aktion i MLS, hvor blandt andre Erik Sviatchenko og Andreas Maxsø stod over for hinanden. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P