Highlights: Falks drømmemål sikrer FCK uafgjort – AGF med kun en sejr i otte kampe

F.C. København og AGF spillede søndag 1-1 i en intens afslutning. De danske mestre må nu vige pladsen som Superligaens tophold. Se mål og højdepunkter her.

AGF møder F.C. København i Superligaen 2023
Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Søndag aften i 11. spillerundes sidste kamp var AGF ved at sende FCK ned på tredjepladsen og selv spille sig ind i top seks inden landsholdspausen.

Efter en lige men relativ kedelig kamp på Ceres Park lyste hjemmeholdet mere op i anden halvleg, hvor Janni Serra bragte AGF foran 1-0 på en omstillingsmulighed efter 73 minutters spil.

Selvom AGF og Janni Serra længe troede, at de fik en tiltrængt sejr, snød FCK og Rasmus Falk aarhusianerne med et vaskeægte drømmemål til 1-1.

Kevin Diks fik rødt kort i de døende minutter, hvilket også flere mente, at AGF’s Patrick Mortensen skulle have haft. Så den situation og mål og højdepunkter nedenfor.