Premier League

Endnu en dans? Liverpool kan blive tvunget til at forhandle med Caicedos agent

Liverpool kan blive tvunget til at forhandle med Moises Caicedos agent, hvis klubben vil hente et af de store transfermål til vinter.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group A - Ecuador v Senegal - Khalifa International Stadium, Doha, Qatar - November 29, 2022 Senegal's Iliman Ndiaye in action with Ecuador's Piero Hincapie REUTERS/Stephane Mahe

Liverpool brændte nallerne sommer på transfermarkedet i sommer.

Her bekræftede Jürgen Klopp, at klubben havde indgået en aftale om Moises Caicedo med Brighton, men han endte som bekendt i Chelsea.

Caicedo var dog ikke den eneste spiller fra Ecuador, som Liverpool var interesseret i. Også Bayer Leverkusens forsvarsspiller Piero Hinpie var rygtet til Merseyside, og ifølge hans agent er der stadig interesse.

Manuel Sierra, der også er agent for Moises Caicedo, har afsløret overfor sydamerikanske medier, at Liverpool og andre klubber vil forsøge at hente Hincapie til januar, når transfervinduet genåbner:

– Liverpool havde en interesse i ham, men på det tidspunkt valgte de at investere i midtbanen i stedet. Til januar taler de ligesom andre klubber, men prisen bliver ikke mindre end 50 millioner euro, forklarer agenten ifølge det engelske medie Mirror.

Dermed kan Liverpool altså risikere at skulle forhandle med den samme agent, som brændte klubben af i sommer.

Liverpool-appel mislykkes efter Tottenham-kamp: Dom står ved magt

21-årige Piero Hincapie har imponeret i Bundesligaen, siden Leverkusen hentede ham i sommeren 2021. Han har siden spillet 59 ligakampe og var en vigtig del af Xabi Alonsos hold i sidste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P